Appel slinger voor de sier 2 stuks, Jansje design (Boazum / Bozum) ☆

Appel slinger voor de sier 2 stuks, Jansje design in Boazum / Bozum

100 cm | 3 – 99 jaar

Deze appel slinger voor de sier is een eigen Jansje Design. Leuk voor in een tak, voor het raam of als lief cadeautje. De slinger is gemaakt van Loktapapier, duurzaam, sterk, zuurvrij en handgeschept. Voor de productie worden géén bomen gekapt. Het papier wordt gekleurd met behulp van natuurlijke kleurstoffen van planten, bloemen als bessen.
De slinger wordt Fair Trade gemaakt in Nepal. Door het creëren van werkgelegenheid wordt direct de levensstandaard van de mensen die het maken vergroot. Helemaal eerlijk design van Jansje!
De wereld van Jansje is een verrassende cadeauwinkel in Haarlem, met een prachtige collectie duurzame producten uit de hele wereld waarbij Fair Design centraal staat. Alles wordt vanuit maatschappelijke betrokkenheid ontworpen en geproduceerd. De wereld van Jansje is een unieke winkel met betrokken en goed opgeleide medewerkers met een beperking. Jansje is een spraakmakend concept en verzacht de stad.
Ook leuk van Jansje zijn de slingers met huisjes, hertjes, feest vlaggetjes, sterren en kerstboompjes. Afmeting appel: 7x 7 cm. (EAN code: 2010000004968 ) (ID: 9200000062010084 Jansje Design) Zal je straks ook terug make up aanschaffen in Boazum / Bozum ? Appel slinger voor de sier 2 stuks, Jansje design in Boazum / Bozum

Online in Friesland

Meestal wordt jouw item “Appel slinger voor de sier 2 stuks, Jansje design” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede toys Slingers in de regio van Littenseradiel (Nederland).

Waar? in Littenseradiel

Er zijn verschillende opties om artikelen te bestellen in Boazum / Bozum.


Er zijn tal van winkels nabij Littenseradiel.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! WWW.montessoriamsterdam.nl Appel slinger voor de sier 2 stuks, Jansje design in Boazum / Bozum