CP-22 Booster (Ammerstol) ☆☆☆

CP-22 Booster in Ammerstol

groen

Caline CP-22 Boost

De Caline Boost is een hoogwaardig pedaal dat een cleane boost tot wel 35 dB levert. Overdrive-klanken zijn echter ook mogelijk! Draai daartoe de drive-knop naar rechts in plaats van links. De buizen-achtige FET’s (Field-Effect-Transistors) van dit veelzijdige boostpedaal worden dan licht overstuurd, voor een vettere, boventoonrijkere sound en wat meer treble.

Het Caline Boost pedaal doet het uitstekend aan het einde van een reeks effecten. Het opgelopen verlies aan signaal wordt op die manier op overtuigende wijze gecompenseerd. Bovendien kan het pedaal uw spel dynamischer laten klinken, met een verbeterde sustain, zonder dat het geluid wordt vervormd. Dit pedaal is o.a. te gebruiken voor elektrische gitaar, akoestische gitaar en basgitaar.

Wilt u een adapter aansluiten, gebruik dan een ‘negative to center’ DC-exemplaar, met een voltage tussen 9 en 18 Volt. Overigens levert 18 Volt een cleaner, luider en dynamischer geluid (neem bij dit voltage een ‘gereguleerde’ adapter). Een licht schrapend geluid bij het draaien van de drive-knop is normaal.

Controls
LEVEL: bepaalt het uitgangsvolume
GAIN: bepaalt de hoeveel overdrive

True bypass
Solide en fraai afgewerkte metalen behuizing
Werkt op een 18 volt of 9 volt AC Adapter of op een 9 volt batterij (EAN code: 0634041771171 ) (ID: 9200000035792492 Caline) Zal je zo meteen eveneens terug klus gerief aanschaffen in Ammerstol ? CP-22 Booster in Ammerstol

Online in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw artikel “CP-22 Booster” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys Instrumentaccessoires in de regio van Krimpenerwaard (Nederland).

Bestellen? in Krimpenerwaard

Er zijn verschillende opties om items te vinden in Ammerstol.


Er bestaan veel shops nabij Krimpenerwaard.

Vaak wil je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.montessoriamsterdam.nl CP-22 Booster in Ammerstol