Dash Robot (Chaussée-Notre-Dame-Louvignies) ☆☆☆☆

Dash Robot in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies

Programmeren

Dash Robot

Geef je kind een voorsprong met de Dash Robot van Wonder Workshop. Programmeren wordt steeds belangrijker en dat zien ze bij Wonder Workshop. Deze speelse robot laat je kind de eerste stappen zetten op het gebied van programmeren en computers. De robot wordt volledig bestuurd door het kind zelf.

De Dash Robot van Wonder Workshop stelt je kind voor een aantal leerzame en leuke opdrachten. Stap voor stap krijgt de kleine te maken met oplossingen bedenken, wiskunde en algoritmes begrijpen. Afhankelijk van de leeftijd en ervaring van het kind kan het niveau worden aangepast. Zo zijn er steeds weer nieuwe uitdagingen.

Specificaties

  • Dash Robot
  • Geschikt voor kinderen tussen 4 en 12 jaar
  • Voor elke leeftijd zijn er passende opdrachten om je kind uit te dagen
  • Gewicht: 1862 gram

Over het merk Make Wonder

Make wonder is gespecialiseerd in het produceren van speelgoed dat kinderen aanmoedigt om op een spelende wijze hun vaardigheden te ontwikkelen. (EAN code: 0857793005008 ) (ID: 9200000045345961 Make Wonder) Zal je binnenkort eveneens opnieuw parfum aanschaffen in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies ? Dash Robot in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies

Winkelen in Henegouwen

Meestal wordt jouw goed “Dash Robot” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede toys Educatieve spellen in de regio van Soignies (België).

Waar? in Soignies

Er zijn veel manieren om deals te vinden in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies.


Er bestaan veel winkels nabij Soignies.

Misschien kan je het ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! montessoriamsterdam.nl Dash Robot in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies