Giraf’fun – Kinderspel (Hemert) ☆☆☆

Giraf'fun - Kinderspel in Hemert

Van 2 tot 4 spelers | Speeltijd: 20 minuten | 4 – 8 jaar | Taal: Nederlands

De race om de hoedjes! Ga op pad met je giraf en eet zoveel mogelijk fruitballetjes. Telkens je een fruitballetje eet, groeit de nek van je giraf. Als je 6 balletjes hebt gegeten dan kan je op het eiland een hoedje op het hoofd van de giraf zetten. Vervolgens moet je zo snel mogelijk terug naar huis, met je hoedje op het hoofd van je giraf. Maar pas op, als je met de dobbelsteen “WC-rol” gooit dan moet je op het jungle wc-potje gaan zitten.

Gooi nu nogmaals de dobbelsteen. Speel je 1,2,3 of 4, dan moet je evenveel balletjes “poepen”. Speel je een tweede maal “WC-rol”, dan heb je geluk want je mag je giraf de WC laten ontploffen. Alle fruitballetjes springen uit de WC en worden terug op het spelbord geplaatst.

De eerste speler die met zijn hoedje op en 6 fruitballetjes in de nek bij zijn huisje aankomt, is de winnaar ! (EAN code: 3760046785190 ) (ID: 9200000042931727 Megableu) Ga je binnenkort ook opnieuw speelgoed kopen in Hemert ? Giraf'fun - Kinderspel in Hemert

Shoppen in Groningen

Meestal wordt jouw artikel “Giraf’fun – Kinderspel” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Bordspellen in de regio van Ten Boer (Nederland).

Winkels in Ten Boer

Er zijn verschillende opties om items te vinden in Hemert.


Er zijn tal van shops nabij Ten Boer.

Misschien kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.montessoriamsterdam.nl Giraf'fun - Kinderspel in Hemert