Habemus Papam 1655 (Libin) ☆☆

Habemus Papam 1655 in Libin

Van 3 tot 4 spelers | Speeltijd: 30 minuten | 10 – 99 jaar | Taal: Nederlands

Spannend kaartspel voor 3 tot 4 spelers over de verkiezing van een nieuwe paus. Bied op acties en palm kardinalen in. Wie de meeste invloed heeft verzameld als de witte rook verschijnt, levert de nieuwe paus!

Je begint met een aantal edelstenen in verschillende kleuren. Op tafel liggen actiekaarten, politieke kaarten en kardinalenkaarten. Van elke stapel is er steeds 1 beschikbaar. De Camerlengokaart, die edelstenen oplevert, ligt elke ronde open. Alle spelers bieden een bedrag in edelstenen. Bied je het meest, dan mag je als eerste een kaart kiezen. Daarna mag de speler die op een na de meeste edelstenen heeft geboden een kaart kiezen, enzovoort. Elke kaart heeft andere eigenschappen. Kaarten kunnen stemmen, edelstenen en/of acties opleveren. Zo kun je je eigen situatie verbeteren en/of die van de andere spelers verslechteren. Als de kaart “Witte rook” verschijnt, is het spel afgelopen. De speler met de meeste stemmen wint het spel!

Habemus Papam 1655 is een kaartspel voor gevorderde spelers, dat niet langer duurt dan 45 minuten. Ideaal voor ’s avonds na het werk of als tussendoortje op een lange spellendag.

Leeftijd vanaf 10 jaar. (EAN code: 8717249194385 ) (ID: 1004004011257344 999 Games) Zal je zo meteen eveneens terug parfum kopen in Libin ? Habemus Papam 1655 in Libin

Webshops in Luxemburg

Meestal wordt jouw item “Habemus Papam 1655” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Kaartspellen in de regio van Libin (België).

Online in Libin

Er zijn veel manieren om koopwaar aan te schaffen in Libin.


Er zijn veel winkels nabij Libin.

Misschien wil je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! www.montessoriamsterdam.nl Habemus Papam 1655 in Libin