Imperial Guard Leman Russ Demolisher (Benedeneind) ☆

Imperial Guard Leman Russ Demolisher in Benedeneind

Bevat 1 plastic tank die op meerdere manieren geassembleerd kan worden

Het Imperium wordt aan alle kanten belegerd door verraders en aliens. Temidden van ontelbare oorlogsgebieden, vechten de soldaten van de Imperial guard een wanhopige oorlog om de vijanden van de mensheid terug te dringen. Met massale bataljons aan infanterie, en hele legers aan zware tanks hamert de Imperial Guard de vijand de grond in. Het is een kort en genadeloos bestaan, waar Generaals munitie en levens op gelijke voet verspillen.

Details en regels omtrent Imperial Guard zijn te vinden in de Imperial Guard codex. Dit boek bevat alle regels die nodig zijn om met een Imperial Guard leger ten velde te trekken, evenals gedetailleerde achtergrondinformatie, armoury, bijbehorende tekeningen en artwork en ‘Eavy Metal showcase (voorbeelden van geschilderde miniaturen).

Het spel Warhammer 40K is nodig om dit spel te kunnen spelen. Warhammer 40K is een spel waarbij 2 miniaturen legers een fictieve veldslag met elkaar aangaan met zelfbeschilderde miniaturen. (EAN code: 5011921016532 ) (ID: 9200000037612275 ) Zal je binnenkort ook opnieuw kleding bestellen in Benedeneind ? Imperial Guard Leman Russ Demolisher in Benedeneind

Shoppen in Gelderland

Meestal wordt jouw bestelling “Imperial Guard Leman Russ Demolisher” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euros 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede toys Voertuigen in de regio van Lingewaal (Nederland).

Winkels in Lingewaal

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te zoeken in Benedeneind.


Er zijn tal van winkels nabij Lingewaal.

Misschien zul je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! WWW.montessoriamsterdam.nl Imperial Guard Leman Russ Demolisher in Benedeneind