Lang Puzzles – Groot 24 stukjest bij Petikado (Kapelle) ☆☆

Lang Puzzles - Groot 24 stukjest bij Petikado in Kapelle

Puzzel 24 stukjes | 0 – 3 jaar

Op onze planeet is de maan gemaakt van kaas, muisjes klimmen erop om een kopje thee te drinken en wij bouwen een toren van dieren om de rug van de maan te kietelen.

Verbeeldingskracht op zijn best. Londji is een merk uit Catalonië dat zich richt op traditioneel speelgoed en spelletjes, vaak vergeten, maar zijn gecombineerd door bekende illustratoren met Londji’s onnavolgbare en vintage stijl. Kleurrijk maar niet opzichtig, hun speelgoed ontwikkelt de esthetische smaak van kinderen.

Delen is onderdeel van het spel. Spelen is het spenderen van tijd met mensen waarvan je houdt.

Illustratie: Àfrica Fanlo
Materiaal: gerecycled karton en papier
Gemaakt in Barcelona
Hoeveelheid stukken 24
Aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar. Indien jonger moet er een volwassene bij blijven. (EAN code: 8436530161287 ) (ID: 9200000050228271 Londji) Zal je straks eveneens terug klus gerief kopen in Kapelle ? Lang Puzzles - Groot 24 stukjest bij Petikado in Kapelle

Online in Zeeland

Meestal wordt jouw item “Lang Puzzles – Groot 24 stukjest bij Petikado” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys in de regio van Kapelle (Nederland).

Winkels in Kapelle

Er zijn veel manieren om deals te spotten in Kapelle.


Er zijn tal van winkels nabij Kapelle.

Vaak kan je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! montessoriamsterdam.nl Lang Puzzles - Groot 24 stukjest bij Petikado in Kapelle