Mercedes kinderauto S-klasse 63 AMG wit (Zevekote) ☆

Mercedes kinderauto S-klasse 63 AMG wit in Zevekote

12 V

Mercedes kinderauto S-klasse 63 AMG

Deze Mercedes S-klasse licentie accu auto is een echte eyecatcher. Met zijn prachtige details is dit echt een exemplaar op schaal. Deze elektrische kinderauto is voorzien van een 2.4 Ghz afstandsbediening zodat u de auto ook kunt besturen als uw kind dit nog niet helemaal onder de knie heeft.

Veiligheid van deze Mercedes kinderauto AMG

De accu auto is voorzien van verschillende veiligheidskenmerken waaronder een nood knop op de afstandsbediening zodat de kinderauto ineens stopt. Ook is deze mini mercedes auto voorzien van een veiligheidsgordel.

Slow start van deze Mercedes kinderauto

De Mercedes S63 AMG kinderauto is digitaal dit betekent dat de auto een slow start heeft. Een kinderauto met slow start trekt langzaam op naar de ingestelde snelheid. De snelheid kunt u instellen in drie verschillende standen van tweevier of zes kilometer per uur. Vooral voor hele jonge kinderen is dit ideaal om het rijden in een accuauto onder de knie te krijgen.

Entertainment bij deze kinderauto

De accuauto is voorzien van zes standaard muziekjes die te bedienen zijn via het stuurwiel. Ook is er een mogelijkheid om een SD card of USB stick aan te sluiten zodat uw kind zijn favoriete muziek kan afspelen.

Rijke standaarduitrusting van deze AMG Mercedes kinderauto

Deze elektrische mercedes kinderauto is tevens voorzien van een lederen zitten en echte werkende koplampen.

Gratis mp3 speler

Elke kinderauto die u aanschaft bij autovoorkinderen.nl is voorzien van een mp3 aansluiting. Hierdoor kunt uw zoon of dochter een mp3 speler aansluit en zo de favoriete muziekjes afspelen onder het rijden in de accuauto. U kunt zich voorstellen dat het niet verstanding is om kostbare mobiele telefoon aan te sluit want als deze valt is dat een dure zaak. Goed nieuws! U krijgt van ons een gratis mp3 speler die u kunt voorzien van de favoriete muziekjes en gemakkelijk in de kinderauto kunt aansluiten. Wij hebben de keuze uit twee kleuren: rood of roze. U kunt tijdens het bestellen een keuze maken tussen deze twee mp3 spelers vink aan welke kleur u wilt en wij leveren hem gratis mee! U vindt deze selectie boven de winkelwagen knop tijdens het bestellen.

Extra sterke accu bij Autovoorkinderen.nl

Bij autovoorkinderen.nl zien wij graag tevreden klanten daarom kiezen wij ervoor om onze elektrische kinderauto’s standaard te leveren met een extra sterke accu die de kinderauto van meer kracht voorziet en langer meegaat. Wij kiezen ervoor om gebruik van deze accu’s te maken uit ervaring veel aanbieders kiezen voor een goedkopere accu maar daardoor zult u deze sneller moeten vervangen!

Monteren van onze elektrische kinderauto’s

Wanneer u een accu auto van ons ontvangt is deze kinderauto al voor ongeveer zeventig procent voorgemonteerd. U hoeft echt geen professional te zijn om de kinderauto af te monteren. Bij het pakket vindt u tevens een handleiding waardoor u in een paar simpele stappen de auto monteert. Denk hierbij aan het monteren van zaken zoals het stuur en de wielen u hoeft geen kabels te trekken of dergelijke kennis te hebben. U hoeft qua elektronica alleen de stekker in het contact te stoppen.Als u toch liever een volledig gemonteerde kinderauto wilt kunt u deze afhalen (meerprijs €20-) in ons magazijn als de elektrische kinderauto’s eenmaal gemonteerd zijn kunnen ze niet meer per post verstuurd worden.

Rijden over een zachte ondergrond

Het rijden over een zachte ondergrond beperkt de snelheid van de elektrische kinderauto aanzienlijk. Het is dan ook aan te raden om met de accu auto’s over een verharde ondergrond te rijden. Onze kinderauto’s kunnen natuurlijk wel over gras rijden alleen gaat dit wat langzamer.

(EAN code: 7432238688652 ) (ID: 9200000075983474 ) Ga je zo meteen ook opnieuw kleding kopen in Zevekote ? Mercedes kinderauto S-klasse 63 AMG wit in Zevekote

Online in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw artikel “Mercedes kinderauto S-klasse 63 AMG wit” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Accuvoertuigen in de regio van Gistel (België).

Online in Gistel

Er zijn verschillende opties om artikelen te spotten in Zevekote.


Er bestaan tal van shops nabij Gistel.

Misschien zul je het ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! www.montessoriamsterdam.nl Mercedes kinderauto S-klasse 63 AMG wit in Zevekote