mijncadeautje – naamportemonnee Ryan – Polyester – rood – met voornaam (De Heide) ☆☆☆

mijncadeautje - naamportemonnee Ryan - Polyester - rood - met voornaam in De Heide

Deze leuke naamportemonnee in de kleur ROOD bedrukt met de naam zoals in de titel aangegeven, is gemaakt van stevig polyester met handige klittenbandsluiting. Formaat 12 cm breed x 9 cm hoog. De voornaam is gedrukt in wit.

Wil je een andere naam of eigen tekst op de portemonnee?

Geen probleem. Plaats je order op BOL en stuur direct daarna een mailtje naar [email protected] met de gewenste voornaam. Vermeld wel het BOL ordernummer. Alle voornamen leverbaar. Een eigen tekst mag ook. Als je een rode portemonnee wilt, vermeld dat er dan ook even bij.

(EAN code: 8030310089145 ) (ID: 9200000071451501 Mijncadeautje) Zal je binnenkort eveneens opnieuw klus gerief bestellen in De Heide ? mijncadeautje - naamportemonnee Ryan - Polyester - rood - met voornaam in De Heide

Shoppen in Limburg

Meestal wordt jouw artikel “mijncadeautje – naamportemonnee Ryan – Polyester – rood – met voornaam” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede toys in de regio van Horst aan de Maas (Nederland).

Waar? in Horst aan de Maas

Er zijn veel opties om artikelen te vinden in De Heide.


Er bestaan veel shops nabij Horst aan de Maas.

Misschien zul je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! montessoriamsterdam.nl mijncadeautje - naamportemonnee Ryan - Polyester - rood - met voornaam in De Heide