OppoSuits Mr. Pink – Kostuum – Maat 46 (Jodoigne-Souveraine) ☆

OppoSuits Mr. Pink - Kostuum - Maat 46 in Jodoigne-Souveraine

Maat 46

Tarantino zal wel balen dat OppoSuits nog niet bestond toen hij Reservoir Dogs opnam, want dan had Steve Buscemi er nog beter uitgezien. Echte mannen dragen roze, maar dat wist jij natuurlijk allang. Met deze OppoSuits-topper ga je zelfverzekerd naar een sollicitatiegesprek, bruiloft of Bar Mitzvah.

OppoSuits maakt pakken. Krankzinnige pakken. De kostuums van OppoSuits zijn exact het tegenovergestelde van normale zakenpakken (afgezien van de kwaliteit en een goede pasvorm) en zijn gemaakt in knallende kleuren en ongebruikelijke designs. Een goed pak, altijd inclusief stropdas én voor een belachelijk lage prijs; dát is OppoSuits!

– Een stijlvol roze pak van hoge kwaliteit dat perfect is voor Carnaval, Gay Pride, Halloween, sportwedstrijden, themafeesten, festivals, vrijgezellenavonden, gala’s, verjaardagen en al die andere evenementen waar je opvallend maar goed gekleed wilt gaan? Worn to be wild!

– Dit is een origineel kostuum van OppoSuits, dus in tegenstelling tot kopieën bevat dit pak alle kwaliteit details die je bij een (saai) zakenpak ook zou verwachten. Het bevat alle zakken (zowel in het jasje als in de pantalon), een binnenvoering, knopen, een rits in de pantalon, riemlussen, etc.

– De hoge kwaliteit van het pak en de goed te onderhouden stof zorgen ervoor dat het pak keer op keer gedragen kan worden. Dit pak kan dan ook in de wasmachine gewassen worden en is beslist geen wegwerpartikel. ‘100% polyester, 200% amazing!’

– In tegenstelling tot reguliere verkleedkleding of carnavalkostuums, worden de pakken van OppoSuits gemaakt in 9 verschillende maten zodat jouw pak altijd goed zit en comfortabel draagt. In de pantalon is extra stof op de naden aanwezig zodat de grootte van de pantalon eenvoudig kan worden vermaakt tot zelfs 2 maten groter!

– De pakken van OppoSuits hebben een stijlvol slim-fit model, dus meet jezelf altijd op en raadpleeg vervolgens de maattabel. Wanneer je twijfelt tussen twee maten, raden we je aan om te kiezen voor de grotere van de twee. (EAN code: 8718719270998 ) (ID: 9200000038486951 Opposuits) Ga je binnenkort ook terug parfum kopen in Jodoigne-Souveraine ? OppoSuits Mr. Pink - Kostuum - Maat 46 in Jodoigne-Souveraine

Webshops in Waals Brabant

Meestal wordt jouw item “OppoSuits Mr. Pink – Kostuum – Maat 46” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Verkleedkleding in de streek van Jodoigne (België).

Online in Jodoigne

Er zijn veel opties om koopwaar aan te schaffen in Jodoigne-Souveraine.


Er zijn veel winkels nabij Jodoigne.

Misschien kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! www.montessoriamsterdam.nl OppoSuits Mr. Pink - Kostuum - Maat 46 in Jodoigne-Souveraine