Paul en de maan – bordspel – Haba (Schoorl) ☆☆☆☆

Paul en de maan - bordspel - Haba in Schoorl

Van 1 tot 6 spelers | Speeltijd: 10 minuten | 3 – 8 jaar

Paul en de maan is een leuk spel voor het slapen gaan.
Wie kan Paul en zijn sterrenfeeën helpen?

Weet je wat er gebeurd is? De maan heeft zijn lichtgevende toverstok verloren. Nu kan hij geen volle maan meer worden. Weet je wat er nog meer gebeurd? De maan krimpt.
Maar als de sterrenfeeën één voor één via de sterren naar boven klimmen en zo voor Paul een ladder naar de maan bouwen, voordat de maan achter de wolken is verdwenen kan Paul de lichtgevende toverstok teruggeven.

Ga jij Paul helpen?

Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Speelduur is 10 minuten. Je kunt het spel spelen met maximaal 6 personen, ook is dit spel geschikt om alleen te spelen.
Het spel heeft 3 moeilijkheidsniveaus.

Bij dit spel zit een voorleesverhaaltje inbegrepen. (EAN code: 4010168222714 ) (ID: 9200000072574798 Haba) Ga je zo meteen ook terug kleding kopen in Schoorl ? Paul en de maan - bordspel - Haba in Schoorl

Shoppen in Noord-Holland

Meestal wordt jouw bestelling “Paul en de maan – bordspel – Haba” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante toys in de regio van Bergen (Nederland).

Waar? in Bergen

Er zijn veel manieren om artikelen te vinden in Schoorl.


Er zijn tal van shops nabij Bergen.

Meestal wil je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! montessoriamsterdam.nl Paul en de maan - bordspel - Haba in Schoorl