Playmobil Magische feeĆ«nboot – 9133 (Everse) ☆☆

Playmobil Magische feeƫnboot  - 9133 in Everse

De boot drijft en kan met een onderwatermotor (art.nr. 7350) worden uitgevoerd. Ook de mooie dolfijn kan zwemmen. De bloemenlantaarns lichten in het donker na en de sierraadhanger met een grote hartvormige strassteen kun je dragen aan een ketting of een armband (beide niet meegeleverd). Afmetingen: 47 x 14 x 25 cm (l x d x h). – De boot drijft en kan worden uitgerust met een onderwatermotor (art.nr. 7350) (de combinatie met de op afstand bedienbare onderwatermotor art.nr. 5536 is NIET mogelijk).
– Voor een goed houvast van de figuren bevinden zich op het dek in totaal zes voetklemmen.
– De body van de bloemenlantaarns bestaat uit nagloeiende kunststof.
– De sierraadhanger (met grote hartvormige strassteen) heeft een groot oog en kan eventueel door een spelend kind ook aan een halsketting of een armband (beide NIET meegeleverd) worden gehangen.
– De dolfijn kan zwemmen en kan rechtop op de bewegende vinnen staan. De onderkaak kan naar beneden klappen en de voorvinnen zijn draaibaar. (EAN code: 4008789091338 ) (ID: 9200000072258156 PLAYMOBIL) Zal je straks eveneens terug klus gerief aanschaffen in Everse ? Playmobil Magische feeĆ«nboot  - 9133 in Everse

Winkelen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw goed “Playmobil Magische feeĆ«nboot – 9133” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys Speelfiguren in de streek van Sint-Oedenrode (Nederland).

Bestellen? in Sint-Oedenrode

Er zijn verschillende manieren om deals te bestellen in Everse.


Er zijn veel shops nabij Sint-Oedenrode.

Vaak zul je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! www.montessoriamsterdam.nl Playmobil Magische feeƫnboot  - 9133 in Everse