Plum Premium houten speeltafel met bankjes (Oudekapelle) ☆☆

Plum Premium houten speeltafel met bankjes in Oudekapelle

Plum Premium houten speeltafel met bankjes, is eigenlijk een speeltafel en picknicktafel in 1. De speeltafel is voorzien van 3 compartimenten, waarvan 1 voorzien van een plastic bak. Ideaal voor het spelen met zand of water. De overige 2 zijn perfect voor het opbergen van buiten speelgoed. Door middel van de stevige houten afdek plaat is de houten speeltafel om te toveren tot een uiterst robuuste kinder picknicktafel.
Deze multifunctionele houten speeltafel met bankjes is onderdeel van de Premium lijn van Plum. Dit houdt in dat het geschikt is voor zowel privé gebruik als commercieel. Dit doordat alle Premium producten van Plum gemaakt zijn van het meest hoogwaardige Spar hout met FSC keurmerk. Dit staat garant voor optimale sterkte en duurzaamheid van de producten.

(EAN code: 5036523044592 ) (ID: 9200000031395212 Plum) Ga je binnenkort eveneens terug kleding bestellen in Oudekapelle ? Plum Premium houten speeltafel met bankjes in Oudekapelle

Shoppen in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw item “Plum Premium houten speeltafel met bankjes” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante toys Zand- & Watertafels in de regio van Diksmuide (België).

Waar? in Diksmuide

Er zijn verschillende manieren om deals aan te schaffen in Oudekapelle.


Er zijn tal van winkels nabij Diksmuide.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! WWW.montessoriamsterdam.nl Plum Premium houten speeltafel met bankjes in Oudekapelle