Quadie – Loopfiets met 4 wielen – Lime (Vitrival) ☆☆☆☆

Quadie - Loopfiets met 4 wielen - Lime in Vitrival

Kunststof | Metaal | Massieve banden | 4 – 1

Quadie is de nieuwste telg van de Chillafish familie. Deze 4-wieler gaat terug naar zijn roots. Een eenvoudige en functionele eerste rit met een stijlvolle look, lichtgewicht en stabiele rijeigenschappen. Schattig als cupcakes met verschillende aanpassingsopties!

Het zadeltje is in hoogte verstelbaar zodat de eerste stapjes veilig gezet kunnen worden. Met een handgreep aan het zadel maakt het super gemakkelijk de lichtgewicht Quadie mee te nemen.

Eigenschappen:
– meegroei 4 wieler
– Stabiele rijeigenschappen
– zadeltje groeit mee met je kind
– stille TPE wieltjes voor binnen en buiten
– hoogwaardig ABS materiaal
– laagste zitpositie: 22 cm
– hoogste zitpositie: 25 cm
– stuur begrenzer
– cookie-box in de zitting
– handgreep aan zitting
– Leeftijd: 1-3 jaar (EAN code: 5425029655317 ) (ID: 9200000040132252 Chillafish) Zal je straks ook terug make up kopen in Vitrival ? Quadie - Loopfiets met 4 wielen - Lime in Vitrival

Webshops in Namen

Meestal wordt jouw item “Quadie – Loopfiets met 4 wielen – Lime” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante toys Loopfietsen in de streek van Fosses-la-Ville (België).

Online in Fosses-la-Ville

Er zijn verschillende manieren om artikelen te vinden in Vitrival.


Er bestaan veel winkels nabij Fosses-la-Ville.

Misschien wil je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! montessoriamsterdam.nl Quadie - Loopfiets met 4 wielen - Lime in Vitrival