SMART CITY WHEELS HOVERBOARD 6,5 INCH MET SAMSUNG ACCU | WIT (Emblem) ☆

SMART CITY WHEELS HOVERBOARD 6,5 INCH MET SAMSUNG ACCU | WIT in Emblem

De Smart Balance Scooter bestuur je doormiddel van de zwaartekracht te gebuiken. De draaicirkel is zeer klein (je kunt om je eigen as draaien) wat betekent dat het kan worden gebruikt in een zeer nauwe ruimte. U kunt ook stil staan en zelfs een draai van 360 graden op een plek maken.

De twee wielen worden aangedreven door twee elektro motoren, die worden gevoed door een sterke Samsung Lithiumbatterij. Doordat het Smart Balance wheel zijn eigen evenwicht zoekt is het zeer eenvoudig te gebruiken. Het gaat vooruit door simpelweg iets voorover te leunen.
Wat zit er in het pakket?
– Oplader
– Gebruikersaanwijzing
– Hoverboard

Technische informatie

Spatbordbescherming (rubber matje over de wielkast voorkomt schade bij rollen !!!)
Gewicht: 10.6KG
Kleuren Zwart / Wit
Afmeting: 58.4*18.6*17.8 cm
Maximum gewicht: 100kg
Maximum snelheid: 15 km/h
Actieradius: ongeveer 15-20km (afhankelijk van het gewicht rijder, wegomstandigheden etc)
Max. klim percentage: rond de 15° (afhankelijk van het gewicht rijder)
Te gebuiken bij: -10 +40
Opladen Voltage: AC110-240V 50-60HZ
Merk Batterij: Samsung (let op dit hebben lang niet alle smart balance scooters)
Voltage: 36v
Laadtijd : Ongeveer 60-120 minuten
Low Battery Protection: wanneer de batterij lager is dan 10%, zal het vertragen en uiteindelijk stoppen met functioneren.
Voice Alert: piept wanneer ingeschakeld en tijdens het aangeven van lage batterij percentage

Als u 100% zeker wilt zijn van een topkwaliteit board dat lang mee gaat met een originele samsung batterij en het beste controlesysteem dan zit u op het juiste adres, vele klanten waren u al voor en zijn erg tevreden met hun Hoverboard! (EAN code: 8723232328132 ) (ID: 9200000058653250 Smartcitywheels.com novoboard) Zal je binnenkort ook opnieuw speelgoed bestellen in Emblem ? SMART CITY WHEELS HOVERBOARD 6,5 INCH MET SAMSUNG ACCU | WIT in Emblem

Shoppen in Antwerpen

Meestal wordt jouw bestelling “SMART CITY WHEELS HOVERBOARD 6,5 INCH MET SAMSUNG ACCU | WIT” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Hoverboards in de regio van Ranst (België).

Waar? in Ranst

Er zijn veel opties om koopwaar te zoeken in Emblem.


Er bestaan tal van shops nabij Ranst.

Vaak kan je het ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! montessoriamsterdam.nl SMART CITY WHEELS HOVERBOARD 6,5 INCH MET SAMSUNG ACCU | WIT in Emblem