Stikbot Zanimation Studio (Haanwijk) ▷

Stikbot Zanimation Studio in Haanwijk

Techniek

Word zelf een echte filmregisseur en maak de gaafste filmpjes met deze stikbots.

Met de Stikbots Zanimation Studio kun je een eigen stop motion film maken. Download de app op je telefoon en klem daarna de telefoon in de houder. Zet de Stikbots klaar en maak een foto met de app. Zet de handen iets omhoog en maak weer een foto.

Voor 1 seconde film maak je 10 foto’s. Dus zorg dat je niet te snel de Stikbots van plek verandert. Met de green screen, die is bijgeleverd, kun je je eigen achtergrond kiezen.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016

De mening van de jury:

Word je eigen filmregisseur en creëer je eigen YouTubefilmpjes. Behalve dat je allerlei foto’s uit de app kunt gebruiken, kun je ook je eigen foto’s toevoegen. En dat maakt het verschil voor de jury.

Toelichting ontwikkelingspsycholoog:

Stikbot Zanimation Studio biedt kinderen een leuke manier om creatief bezig te zijn die helemaal past in de tijd van de moderne media. Kinderen kunnen stop motion animaties maken door de twee bijgeleverde poppetjes steeds iets van houding of positie te veranderen en elke keer een foto te maken met hun eigen mobiele telefoon. Met behulp van een App worden de foto’s vervolgens omgezet in een filmpje. De poppetjes worden gefotografeerd vóór een green screen, waardoor er allerlei achtergronden achter de animatie “geplakt” kunnen worden, waaronder ook eigen foto’s.

Kinderen kunnen hiermee hun fantasie eindeloos uitleven en hun eigen verhalen maken en eventueel op YouTube zetten. Een leuke combinatie van creativiteit en media-techniek. Het geeft kinderen ook inzicht in hoe video werkt en hoe film-opnames (met name animaties) worden gemaakt. Het spelen met de Zanimation Studio vraagt allerlei vaardigheden: geduld en beheersing, omgaan met eventuele frustraties, precies werken (fijne motoriek), doorzettingsvermogen, planning en fantasie. Belangrijke vaardigheden om aan te leren en/of te verbeteren.

Ondersteuning door ouders is wenselijk bij het opstarten en om hun te helpen wanneer het minder goed wil lukken. Het zal hun plezier in dit speelgoed vergroten en hun motiveren om grotere projecten aan te pakken. De Zanimation Studio is prima geschikt om in je eentje mee te spelen, maar ook erg leuk om samen met een vriendje of vriendinnetje te doen. (EAN code: 8711808328815 Online. You Create. You Animate. You Share!) (ID: 9200000057021389 Goliath) Ga je straks eveneens opnieuw speelgoed bestellen in Haanwijk ? Stikbot Zanimation Studio in Haanwijk

Winkelen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw artikel “Stikbot Zanimation Studio” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede toys Experimenteren in de regio van Sint-Michielsgestel (Nederland).

Waar? in Sint-Michielsgestel

Er zijn verschillende opties om items te spotten in Haanwijk.


Er bestaan tal van shops nabij Sint-Michielsgestel.

Vaak zul je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! WWW.montessoriamsterdam.nl Stikbot Zanimation Studio in Haanwijk