Vulpotlood 0,9 mm Pentel P120 Lichtbruin (Bousval) ☆☆☆

Vulpotlood 0,9 mm Pentel P120 Lichtbruin in Bousval

Lichtbruin | Kunststof

Vulpotlood 0,9 mm Pentel P120
Vast 4 mm geleidingsbuisje voor technisch tekenen langs liniaal en in sjabloon
Kunststof houder met metalen voorstuk, clip en drukknop
Grip met fijne ribbels
Zes stuks HB stiftjes
Vast geleidingsbuisje van 4mm

Schrijfwaren.
De merken die in het assortiment van Reprint.nl zitten zijn Bruynzeel, Edding, huismerk, Pelikan en Tipp-Ex.
De soorten gum zijn kneedgum, kunststof Radeergum en zachte gum. De kleur van alle gummen is wit behalve de kneedgeum die is verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren.br />Er zijn rollerbalpennen, fineliners, gelpennen, tekenpennen en balpennen verkrijgbaar. Er zijn ook rollerbalpennen waarbij de inkt pas zichtbaar wordt bij een bepaalde temperatuur.
Naast de standaard pennen zijn er ook navulbare bal- en tekenpennen. De balpenvullingen zijn los verkrijgbaar. Voor de tekenpennen zijn er tekenpenreinigers verkrijgbaar.
De soorten puntenslijpers in het assortiment zijn elektrische of mechanische puntenslijpers. U kunt kiezen uit metalen of kunststof puntenslijpers.
De puntslijpers zijn er in drie verschillende modellen de enkele, dubbele en 3 gaats met gum.
De markers zijn er van de merken Stabilo, Edding, huismerk, Staedtler, Pentel, BIC, Papermate, Sharpie, Pilot, Schwan Stabilo en Legamaster.
De soorten markers die Reprint.nl in het assortiment heeft zijn cd, decoratie, flipover, speciale, overlead, permanent, Whiteboard en markeerstiften.
Ook is er navulbare inkt voor de permanent marker verkrijgbaar. Een deel van deze markers is navulbaar. Bij de whiteboard markers heeft u ook de keuze voor een whiteboardstarterskit deze is uitgerust met bordenwisser, reinigingsspray en stiften.
De flipovermarker is er ook in een mileubewuste uitvoering, deze is recyclebaar. (EAN code: 3474370319005 ) (ID: 9200000073540858 Benza) Zal je straks ook opnieuw make up aanschaffen in Bousval ? Vulpotlood 0,9 mm Pentel P120 Lichtbruin in Bousval

Online in Waals Brabant

Meestal wordt jouw bestelling “Vulpotlood 0,9 mm Pentel P120 Lichtbruin” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante las in de streek van Genappe (België).

Waar? in Genappe

Er zijn verschillende opties om koopwaar te vinden in Bousval.


Er zijn veel shops nabij Genappe.

Vaak kan je het ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! www.montessoriamsterdam.nl Vulpotlood 0,9 mm Pentel P120 Lichtbruin in Bousval